Almás, füstölt pisztrángos sóskasaláta

nlc | 2009. Július 07.
Almás, füstölt pisztrángos sóskasaláta

Hozzávalók:

Elkészítés:

Facsarjuk ki a citrom levét egy tálba, öntsünk hozzá fél liter vizet. Vágjuk fel gerezdekre az almát, tegyük a citromos vízbe, hogy ne barnuljon meg. Mossuk meg a sóskát alaposan, csöpögtessük le, a halat szeleteljük fel, ha szükséges, húzzuk le a bőrét. Tálalás előtt vegyük ki az almákat a vízből, keverjük hozzá a sóskát és a halat. Olívaolajjal locsoljuk meg a salátát.

Tipp:
Rendkívül egyszerű, de nagyon különleges és finom étel, könnyű tavaszi vacsorának vagy gyors szombati ebédnek egyaránt kiváló lehet.

 


A júliusi tartalomból:

• Bográcsban főtt ínyencségek
• Spórolós töltött finomságok
• Fogyjunk mediterrán diétával!
• Süssünk gyümölcsökkel!
• Tüzes ételek forró napokra

 

 

Exit mobile version