Paradicsomcsónak krémsajttal töltve

nlc | 2009. Július 09.


Hozzávalók:

Elkészítés:

Keverjük össze a túrót, a krémsajtot és a márványsajtot. Adjuk hozzá a felaprított snidlinget, sózzuk a krémet. A paradicsomokat vágjuk négy gerezdre, szedjük ki a magokat, majd töltsük bele a csónakokba a sajtkrémet. A vitorlához vágjunk vastagabb szeleteket a sajtból, majd ezekből háromszögeket, végül fogpiszkálóval szúrjuk a vitorlát a csónakra.

Tipp:
Pritaminpaprikát is használhatunk a paradicsom helyett, mellé pedig friss kenyeret vagy pirítóst is kínálhatunk.

Elkészítés: 30 perc


A júliusi tartalomból:

• Bográcsban főtt ínyencségek
• Spórolós töltött finomságok
• Fogyjunk mediterrán diétával!
• Süssünk gyümölcsökkel!
• Tüzes ételek forró napokra

Exit mobile version