Hozzávalók:
- eper
- étcsokoládé
- fehércsokoládé
- apróra vágott zöld pisztácia
Elkészítés:
Az epreket megmossuk, papírtörlővel leitatjuk róluk a vizet. A csokoládékat külön-külön megolvasztjuk, kb. 40-45 fokra melegítjük. Az epreket belemártjuk az éppen kedvünkre való csokoládéba, majd alufóliára helyezzük, és tetszés szerint díszítjük. Türelmesebbek a képen látható módon keverhetik a fehér és fekete csokoládékat is, de az is épp elég látványos, ha meghempergetjük a pisztáciában.
Tipp: Tejszínhabbal kínálva gyors és finom desszertnek is beillenek, de sütemények, torták díszítésére is használhatjuk a csokis epreket. |
Elkészítési idő: 20 perc
A júliusi tartalomból: • Bográcsban főtt ínyencségek |