Harcsafilé tárkonyos fehér spárgával

nlc | 2009. Július 20.
Nemesen egyszerű, mégis nagyon finom párosítás. Fogyókúra alatt is vígan készíthetjük, és nyugodtan belakhatunk belőle.

Hozzávalók:

Elkészítés:

A harcsát négy vastagabb szeletre vágjuk, besózzuk, tepsibe tesszük, és vajat morzsolunk a tetejére. Forró sütőbe tesszük, és 10-15 perc alatt megsütjük.
A fehér spárgát szárvégénél vékonyan meghámozzuk, és citromos, enyhén sós, cukros vízben leforrázzuk.
Egy serpenyőben vajat melegítünk, beletesszük az apróra vágott tárkonyt és a spárgát. Átforgatjuk, meglocsoljuk a citromlével, és a harcsával együtt kínáljuk.


A legfrissebb szám tartalmából:

• Bográcsban főtt ínyencségek
• Spórolós töltött finomságok
• Fogyjunk mediterrán diétával!
• Süssünk gyümölcsökkel!
• Tüzes ételek forró napokra

Exit mobile version