A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk.
Részletes leírás
Amikor este hazaesünk a munkából, mindenhez van kedvünk, csak ahhoz nem, hogy további órákat töltsünk a konyhában. Kiváló megoldás lehet néhány különleges melegszendvics, annak, hogy mit alkotunk, csak a képzeletünk, illetve az otthon fellelhető alapanyagok szabnak határt.
Hozzávalók kb. 10 szelet kenyérhez:
1 löncshús konzerv
mustár ízlés szerint (1-2 evőkanál)
1 felvert tojás
10 dkg trappista sajt
2-3 evőkanál tejföl
kenyér
Elkészítése:
A löncshúst összekeverjük a mustárral, a tojással, a reszelt sajttal és a tejföllel, majd ezzel a krémmel megkenjünk a kenyereket, és betoljuk őket a sütőbe 5-10 percre. Igény szerint a tetejükre még szórhatunk egy kis reszelt sajtot. Friss paradicsommal, paprikával, esetleg ecetes uborkával kínáljuk.