A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk.
Részletes leírás
Szeptember és október a szüretek és a borfesztiválok időszaka, ilyenkor érdemes minden lehetőséget megragadni, és végigkóstolni a hazai és külföldi borokat. Hazatérve aztán folytathatjuk az ismerkedést azzal, hogy ételeinkbe is teszünk az isteni nedűkből.
Hozzávalók 1 adaghoz:
1 korong camembert sajt (125 gr-os)
kb. fél dl fiatal egri cabernet franc
olívaolaj
Elkészítés:
A sajtot a tetején kereszt alakban bevágjuk, majd beletesszük egy kis méretű, lapos, kerek tálba. (A legjobb erre a célra a créme brulée forma.) Ezután kb. fél dl bort öntünk rá, meglocsoljuk olívaolajjal, és forró sütőbe tesszük. 10-15 perc alatt megsül. Pirítóssal vagy friss bagettel fogyasszuk.
A legfrissebb szám tartalmából:
• Bográcsban főtt ínyencségek • Spórolós töltött finomságok • Sörrel turbózott húskülönlegességek • Lajos Mari almás édességei • Grillezzünk a szobában