Sajtos szélű “húsimádó” pizza

nlc | 2009. Október 08.
Jó lenne, ha valaki házhoz szállítaná a családnak a vacsorát, mi pedig megszabadulhatnánk a főzés nyűgjétől. A pizzarendelés erre azonban csak ideig-óráig jelent megoldást, hiszen az így kapott étel nem csak drága, de az íze általában meg sem közelíti a frissen sütött háziét.

Hozzávalók:

Elkészítés:

A hagymát apróra vágjuk, és az olajon üvegesre pároljuk. Hozzátesszük a darált húst, a paradicsomot, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. 10 perc alatt készre pároljuk.

A mozzarella sajtból egy centi hosszú, ujjnyi vastagságú darabokat vágunk, és körbe a pizza szélébe rakjuk úgy, hogy a széleket óvatosan rányomkodjuk a sajtra. A közepét megkenjük pizzaszósszal.
Ráhalmozzuk a darált húsos szószt, elhelyezzük rajta a szalámikat és a pfefferoni paprikákat.

15 perc sütés után megszórjuk reszelt sajttal, és készre sütjük.

A legfrissebb szám tartalmából:

• Bográcsban főtt ínyencségek
• Spórolós töltött finomságok
• Sörrel turbózott húskülönlegességek
• Lajos Mari almás édességei
• Grillezzünk a szobában

 Fizess elő A Nők Lapja Konyhára!

Exit mobile version