A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk.
Részletes leírás
A hagyma kihagyhatatlan a legtöbb húsos vagy zöldséges ételből, de mindig csak afféle mellékes hozzávaló, sosem főszereplő. Mi most olcsósága miatt a középpontba helyeztük, és olyan ételeket kreáltunk belőle, amelyek "nem jöhettek volna létre hagyma közreműködése nélkül".
Hozzávalók 4 személyre:
60 dkg vöröshagyma
olaj
3-4 szál kakukkfű
2 dl száraz fehérbor
tengeri só, bors
1 kávéskanál cukor
Elkészítés:
A hagymát karikára vágjuk, és forró olajon barnára pirítjuk. Felöntjük a fehérborral és kb. másfél liter vízzel. Ízesítjük sóval, fehérborssal, kevés cukorral és kakukkfűvel. 30 percig főzzük, majd sajtos pirítóssal tálaljuk.
A legfrissebb szám tartalmából:
• Bográcsban főtt ínyencségek • Spórolós töltött finomságok • Sörrel turbózott húskülönlegességek • Lajos Mari almás édességei • Grillezzünk a szobában