Hozzávalók:
- 1 adag alap rizottó – parmezán nélkül!
- 1 nagyobb cékla
- 15 dkg kecskesajt
- 5-10 dkg kockázott baconszalonna
Elkészítés:
A céklát alufóliába tekerjük, és sütőben 200 C fokon 1-1,5 óra alatt puhára sütjük.
Kockára vágjuk, és a kész rizottóhoz keverjük. A szintén kockára vágott kecskesajtot is hozzáadjuk, és alaposan elkeverjük. Ha túl sűrűnek érezzük, az alaplével hígíthatjuk a rizottót.
Tálalás előtt megszórjuk pirított baconkockákkal, a tetejét pedig szeletnyi kecskesajttal díszítjük. Elsőre kicsit furcsa fogásnak tűnhet, de megéri kipróbálni, mert tényleg isteni!
A legfrissebb szám tartalmából: • Bográcsban főtt ínyencségek |