Tenger gyümölcsei rizottó

nlc | 2009. Október 13.
A rizottó olasz eredetű finomság, és teljesen másfajta ételt értenek alatta, mint amit Magyarországon a legtöbben rizottónak neveznek.

Hozzávalók:

Elkészítés:

A vajat felolvasztjuk, megfuttatjuk rajta a zúzott fokhagymát.
Hozzáadjuk a felkockázott paradicsomot, a tenger gyümölcseit, sózzuk, borsozzuk, majd saját levében néhány perc alatt puhára pároljuk.
A levet elforraljuk, és hozzákeverjük a rizottóhoz.

Parmezánnal megszórva tálaljuk.

Tipp: Készíthetjük csak garnélával is, akkor facsarjunk a vajhoz egy kis citromlevet is, azon futtassuk meg a rákokat.

A legfrissebb szám tartalmából:

• Bográcsban főtt ínyencségek
• Spórolós töltött finomságok
• Sörrel turbózott húskülönlegességek
• Lajos Mari almás édességei
• Grillezzünk a szobában

 Fizess elő A Nők Lapja Konyhára!

Exit mobile version