Gombás-citromos rizs

nlc | 2009. Október 14.

Hozzávalók:

Elkészítés:

Egy evőkanál olajon megdinszteljük az apróra vágott vöröshagymát, majd rátesszük a megtisztított és felszeletelt gombát. Sózzuk, borsozzuk, rászórunk egy mokkáskanálnyi reszelt citromhéjat. Hozzákeverjük a zúzott fokhagymát és a finomra vágott petrezselyemzöldet, majd fedő alatt, saját levében puhára pároljuk.
Közben a rizst a megmaradt olajon kicsit megpirítjuk, meglocsoljuk a citrom kifacsart levével, és feltesszük főni annyi vízben, hogy ellepje.

A megfőtt rizst a gombához keverjük, és apróra vágott petrezselyemmel hintjük meg.

A legfrissebb szám tartalmából:

• Bográcsban főtt ínyencségek
• Spórolós töltött finomságok
• Sörrel turbózott húskülönlegességek
• Lajos Mari almás édességei
• Grillezzünk a szobában

 Fizess elő A Nők Lapja Konyhára!

Exit mobile version