Nyerj velem 1 milliót!

Tolle | 2010. Március 23.
Játssz a Tolle nyereményjátékán, hiszen megnyerheted a két LCD tv egyikét, vagy még szerencsésebb esetben az 1 millió forintos fődíjat!

Játszani mindig érdemes, de igazán akkor örülünk, amikor a nyeremény az, amire vágyunk. 1 millió forintból pedig elutazhatunk a világ legszebb tájaira, felújíthatjuk a lakásunkat, vagy megvehetünk olyan dolgokat, amelyekre régóta vágyunk.

Persze ha nem sikerül éppen a legszerencsésebbnek lennünk, akkor sem kell szomorkodni, hiszen ezen kívül még két nagyképernyős LCD tv is gazdára vár, amelyen fantasztikus körülmények között nézhetjük meg kedvenc műsorainkat, filmjeinket, sportközvetítéseinket.

A játék most indult, így már a hétvégi bevásárlás során megvásárolt sajtok csomagolását is őrizd meg és küld be! Ki tudja, lehet, hogy éppen Rád mosolyog majd Fortuna!

 

Beáta Szentesről, egyik előző Tolle nyereményjátékon játszott, és nyert!

Az ő vágya az volt, hogy végre elkezdhessenek építkezni, és a nyereményéből megvalósíthatta régen dédelgetett tervét. A Tolle termékeit előtte és azóta is szívesen fogyasztják, így nem meglepő, hogy a játékot is a sajtok csomagolásán fedezte fel. Úgy érezte, mivel kedvelik a sajtot és viszonylag sokat fogyasztanak belőle, érdemes szerencsét próbálniuk a játékon, és nem bánták meg. Bár csak reménykedtek abban, hogy a nyertesek között lehetnek, alig merték elhinni a jó hírt, amikor megkeresték őket, hogy megnyerték ezt a hatalmas összeget.

 

 


Története talán ösztönözhet minden sajtfogyasztót arra, hogy érdemes összegyűjteni a fedőfóliákat és beküldeni a sorsolásra.

 

Ezután pedig már csak álmodozni kell, hogy mire is költenénk el legszívesebben a nyereményünket.


 

Az alábbiakban megtalálod a játék hivatalos leírását. Játssz velünk és nyerj!

 

Három Tolle szeletelt sajtok fedőfóliájával most 1millió Forintot, vagy nagyképernyős LCD tv-t nyerhetsz.

Gyűjts össze, és küldj el címünkre 3 darab SAJT FEDŐFÓLIÁT bármely Tolle szeletelt  sajtokról, és vegyél részt a sorsoláson.

Nyereményjáték időtartama: 2010. március 19. és 2010. május 31. között

Beküldési cím: Nyerj velem 1 milliót! 1525 Budapest, Pf.: 196

(olvasható név és lakcím megjelöléssel)

Sorsolás időpontja: 2010. június 15. 10:00 óra

Sorsolás helyszíne: Tolnatej Zrt. 7100 Szekszárd, Keselyűsi út. 26.

A játékban valamennyi Tolle szeletelt sajt (szeletelt trappista, szeletelt „LIGHT” trappista, szeletelt füstölt ízű trappista, szeletelt edami, szeletelt óvári, szeletelt zsírszegény tolnai sajt, szeletelt gouda sajt) részt vesz.

A sorsolás közjegyző jelenlétében történik. Tartalékhúzásra a jogot fenntartjuk.

A játékban való részvétel a szabályok elfogadását jelenti. Jogi út kizárva.

A nyereményjáték részletes leírása megtalálható a www.tolle.hu weboldalon.

 

Exit mobile version