Szezámmagba forgatott szűzpecsenye sajtos zöldségragun tálalva

Tolle | 2010. Március 23.

Hozzávalók:

 

1 kg Sertés szűzpecsenye

5 dkg Só

5 dkg Szezámmag

2 dl Olívaolaj

3 gerezd Fokhagyma

1 dkg Őrölt bors

20 dkg Cukkini

20 dkg Padlizsán

10 szem Koktélparadicsom

15 dkg Lilahagyma

1 csomag Ruccola

15 dkg Tolle Óvári sajt

 

 

Elkészítés:

 

A szűzpecsenyéket hosszában 3 csíkra vágjuk, sózzuk, borsozzuk, majd mint a hajfonatot összefonjuk. Szezámmagban megforgatjuk, olajozott tepsibe fektetjük és megsütjük. A körethez a lilahagymát cikkekre, a zöldségeket és a sajtot kockára felvágjuk. Olívaolajat hevítünk, rátesszük a hagymát, majd folyamatos pirítás mellett a zöldségeket és a sajtot. Fokhagymával, csipet sóval és borssal meghintjük. A zöldségragura tálaljuk a felszeletelt szezámmagos szűzpecsenyét.

További információk!

 

Exit mobile version