A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk.
Részletes leírás
Az ínycsiklandó francia szendvicsben, a Croque Monsieur-ben az a jó, hogy nyugodtan kísérletezzünk az otthon található alapanyagokkal. Ez a pikáns változat gyorsan elkészül a szendvicssütőben.
A baconszeleteket pirosra, ropogósra sütjük. A szendvicsek egyik oldalát megkenjük egy kis vajjal. Ráteszünk egy-egy sajtszeletet, bacont, morzsolunk rá kéksajtot, majd ráfektetünk egy szelet körtét. Erre kerül a másik kenyérszelet, majd szendvicssütőben pár perc alatt megsütjük.
A márciusi tartalomból:
• Húsvétoljon Kovács Lázárral • Nyulak és bárányok • Kínáljuk pogácsával a locsolókat! • Sietős háziasszony kedvence: levelestészta • Az öt legjobb kuglóf uzsonnára