Egy jó leves nemcsak a hidegben átfagyott, elgémberedett tagjainkat melegíti át, de a lelkünket is. Ráadásul gyorsan elkészül, és a pénztárcánkat sem apasztja le. Jó étvágyat!
Gyors, halas (20 perc) Hozzávalók: 2 l csirkehúsleves vagy zöldségleves (leveskockából), 30 dkg paraj, 50 dkg pangasiusfilé, negyed édeskömény, 20 dkg héjában főtt burgonya, 2 szál sárgarépa, só, 1 citrom A halat csíkokra, az édesköményt szeletekre, a burgonyát kockára vágjuk. A parajt alaposan megmossuk, és egészben hagyjuk. A sorrend a következő: amikor a leves gyöngyözve forr, a sárgarépát 5 percig főzzük, majd az édesköményt 2-3 percig, aztán a halat 1-2 percig, legvégül a burgonyát és a parajt épphogy leforrázzuk. A végén citromlével és kevés sóval ízesítjük. |
Az e heti Nők Lapjában további két (egy olcsó zöldséges és egy különleges, csirkés) leves receptjét találhatjátok!
Az eheti szám tartalmából:
- Tényleg itt járt Angelina
- Miből futja karácsonyra?
- Címlapon: Pokorny Lia
- Nők a világ legokosabbjai közt
- Reggelizz, mint egy király!
- Boldogabb szeretők lettünk 8 év alatt?
Ha előfizetnél a hetilapra, itt és most megteheted!