Joghurt: a fagyi alternatívája

nlc | 2011. Április 23.
Amellett, hogy az egyik legjobb kalciumforrás, a joghurtnak az a nagy előnye is megvan, hogy tökéletesen kiválthatja a fagyit. Különösen, ha diétázunk.
Csupa joghurtos desszertekért kattintsatok ide. Nem bánjátok meg!

Most, hogy itt a jó idő és végre egyre melegebb van, óhatatlanul is kísértésbe esünk egy-egy cukrászda kirakata láttán. Nem, már nem a süti jelenti a csáberőt. Hanem a jéghideg métely, a fagyi! Jó hír, hogy a tavaszi diétás, kalóriaszámolgatós időszakban sem kell lemondanunk erről az élvezetről.

Viszont jobban járunk, ha mi magunk készítjük el. Méghozzá joghurtból! Igen, ez a fagyasztott desszert mindenhol a világon nagyon kedvelt. Ráadásul a joghurt kalcium- és alacsony zsírtartalmának köszönhetően sokkal kisebb vétek is, mint a fagyi. Nem is beszélve arról, hogy a benne lévő probiotikumok miatt az emésztésünknek és a bőrünknek is nagyon jót tesz!

Exit mobile version