Nézzétek meg, milyen klassz recepteket tudnak a séfjeink! |
A tavaly óta megújult Gasztrofesztivál – amit idén már a Sziget Szervezőiroda rendez – nem kisebb célt tűzött ki maga elé, mint hogy az év legszínvonalasabb és legjelentősebb rendezvénye legyen.
Érdekesség, hogy a hivatalos fizetőeszköz az idei évtől a Fesztiválkártya, ami egy készpénzmentes szórakozást támogató, érintés nélküli kártyával működő rendszer, amivel először éppen itt találkozhattok. Az idei Budai Gourmet a Millenáris Parkban lesz, ahol a kulináris kalandozások során többek között megismerkedhettek a legjobb alapanyagokkal, a legkiválóbb hazai termelőkkel, de akár a kereskedőkkel is.
Nem is beszélve arról, hogy akár együtt is főzhettek a Sülvefőve séfjeivel, Wossala Rozinával és Hernyák Tomival, akik pénteken délután a színpadon tartanak látványos bemutatót. Úgyhogy már csak ezért is érdemes lesz kinéznetek a Millenárisra!