Jövőre nyílik az eddigi legnagyobb McDonald’s

nlc | 2011. Augusztus 01.
Minden eddigi egységénél nagyobb gyorséttermet akar nyitni a londoni olimpiára a McDonald’s. A 3000 négyzetméter alapterületű étteremben egyszerre akár 1500-an is falhatják majd a Big Macet.
Ha már lúd, legyen kövér: hamburger mellé egy kis házi chips?

A tervek szerint a 2012-es olimpia helyszínén, a kelet-londoni Stratfordban nyitják meg az eddigi legnagyobb „mekit”. A kétemeletes gyorsétterem egyike lesz annak a négynek, amit a cég az olimpiai falu közelében üzemeltet majd.

Az étteremlánc vezetősége azt ígéri, mindent megtesznek majd a vendégek minél gördülékenyebb kiszolgálása érdekében, bár azt nem közölték, hogy máris érintőképernyős gépekre cserélik-e a dolgozókat.

Állítólag arra is kiemelten figyelnek majd, hogy az étterem dizánja illeszkedjen a környezetbe. Úgy tűnik, a dögös belső kiemelt helyen van a cég tervei között, hiszen nemrégiben elkezdték elegánsabbá alakítani a kissé lepukkant, műanyag asztalos mekiket.

Az ellenzők szerint nagy ellentmondás, hogy az olimpián pont egy többségében egészségtelen fogásokat kínáló gyorsétterem jusson kiemelkedő szerephez. Mivel azonban a McDonald’s az olimpia egyik fő szponzora, a szervezők sem tudnak mit tenni, legfeljebb annyit, hogy megígérték, a gyorskaják mellett rendkívül sokféle étel lesz majd az olimpiai faluban.

Te is bírod a hamburgert, de jobban bízol a saját készítésűben? Süss házi hamburgerzsömlét, csinálj jó vastag húspogácsát, aztán mehet bele némi zöldség, majd mustár, ketchup, és kész is a vacsora.

Exit mobile version