Zenélős, trendi, húzható – az 5 legmenőbb hűtőtáska

nlc | 2011. Augusztus 25.
Jobb későn, mint soha: az utolsó kánikulai napokban is érdemes beszerezned tuti hűtőtáskákat, egyrészt mert jövőre is jó lesz, másrészt ki tudja, lehet, hogy még szeptember végén is strandolni fogunk.
Otthon készített strandételeket is pakolhatsz az új hűtőtáskádba!

Emlékszel még, hogy gyerekként mennyire szuper program volt körbeülni a nagyi mintás hűtőtáskáját, és megenni a belőle kikerülő rántott húsos szendvicset? Szép dolog a nosztalgia, de ha még mindig a nagyi hűtőtáskájával nyomulsz, és azt se tudod, hova dugd a strandon, ideje beszerezni egy újat. A választék elég meggyőző, a keepyourcooler.com oldalról válogattunk.

2 az 1-ben

Az egyik nagy kedvencünk a zenélő hűtőtáska lett, amibe vízhatlan hangszórókat építettek, és rá tudod csatlakoztatni az mp3-at vagy az iPodot, aztán hadd szóljon. A hátizsák tárolórésze is elég méretes, belefér egy komplett ebéd üdítővel, az apróbb zsebekben pedig kéznél lehet a mobilod, bicskád stb.

 

Partira

Jó, jó, tudjuk, hogy bármilyen hűtőtáskában viheted a strandbulira szánt piákat, de azért ebben mégis praktikusabb és vagányabb: a kör alakú hűtőtáskába bőven fér palack, aztán zúdítasz rá egy halom jeget, és sokáig hidegen tartja neked. A tetején van egy apró zseb, így nem kell az egészet nyitogatni, azon keresztül benyúlva simán eléred a következő sört.

Praktikus csíkos

Ezt a hűtőtáskát garantáltan nem rejted majd a rajzfilmfigurás strandtörölköződ alá, mert tényleg jól néz ki. Azért is szeretjük, mert nem merev, vagyis nem kell mindennek hozzá alkalmazkodnia a csomagtartóban, és lehet kézben vinni, illetve vállra akasztani. Piknikre, strandra is szuper, de akkor is érdemes magaddal cipelni, ha szombati nagybevásárlásra indulsz a hőségben, és gyorsan romló vagy mélyhűtött dolgokat veszel.

Trendi

Na, ha valamivel, akkor ezzel a flipflop papucsos mintával tényleg menő leszel a strandon. Ez nem a darab, amiből az egész család álló nap falatozik, viszont hidegen tartja a legszükségesebbeket, így elkerülheted a 400 forintos ásványvizet és a 800 forintért adott 20 dekányi görögdinnyét.

A mindentudó

Ez a praktikus darab a hűtőtáskák királya lehet, hiszen mindent tud, amit egy hűtőtáskától elvárhatsz: belefér sok hűteni való étel és ital, az elejében komplett piknikfelszerelés van (még dugóhúzó és borospohár is van benne!), ráadásul a fogantyújánál fogva ugyanúgy tudod húzogatni, mint egy kerekes bőröndöt. Na jó, nem zenél, de ezt megbocsátjuk neki.

Exit mobile version