Angello, az új paprikasztár Fotó: dailymail.co.uk |
Angellónak keresztelték azt a mag nélküli paprikát, amely minden szakács, anyuka és gyerek álmát valóra váltja, és amelyet 15 év kísérletezés után dobtak piacra. Nincs szükség magtalanításra, és nem kell aggódni, hogy keserű ízt érez a pasink, ha csak egy apró magocska is az ételben marad. A fejlesztői szerint is nagy sikerre számíthat a zöldségújdonság, mely nemcsak a bosszantó magoktól mentes, hanem még édesebb is, mint a jelenleg piacon lévő összes paprika.
Angellót nemcsak főzéshez, de rágcsálnivalóként vagy piknikekre, sőt iskolások szendvicsébe is ajánlják a kutatók, akik az egyik nagy üzletlánccal együttműködésben kísérletezték ki a magmentes paprikát. A fejlesztésében részt vevő egyik szakértő elmondta, vásárlói igényeket igyekeztek teljesíteni, és remélik, az új paprika valóban népszerű lesz.
A paprikasztár most debütál a kutatómunkában résztvevő kereskedelmi lánc brit üzleteiben. Amint hozzánk is elér, megkóstoljuk!