Paradicsomos csoki a legborzasztóbb édesség?

nlc | 2012. Október 13.
Az biztos, hogy nem tűnik különösebben étvágygerjesztőnek…

A paradicsom és a csokoládé nem feltétlenül összeillő ízek – ízlés dolga, de akár kimondottan gusztustalannak is tűnhetnek együtt. Nem így gondolták viszont az egyik japán édesipari cég illetékesei, akik piacra dobták a paradicsomízesítésű csokit. És az ötletük bevált: a japánok lelkesen vásárolják.

Forrás: kotaku.com

Az interneten olvasható beszámolók szerint maga a csokiszelet piros színű, a szaga pedig a paradicsomlevesre emlékeztet. Amikor beleharapsz, először az édes íz dominál, azonban ezt pillanatokon belül elnyomja a savanykás aroma. „Ez egy borzalmasnál is borzalmasabb édesség. A legrosszabb, amit ettem a több mint tíz év alatt, amit itt leéltem. Már attól felfordul a gyomrom, ha ránézek a dobozra” – írta egy Japánban élő amerikai újságíró, miután megkóstolta.

Exit mobile version