Zimankó ellen itt a mentás forrócsoki

czv | 2012. December 04.
Aki szereti a csokit, a borsmentát és a tejet, az valószínű, hogy ezek mixtúráját is értékelni fogja - forrón persze.

A múltkori mexikói forrócsokis recept után most rátaláltunk egy újabb izgalmas receptre, a mentás forrócsokoládéra.

Mentás forrócsoki

Hozzávalók 1 bögre italhoz:

  • 1 pohár tej
  • 3 teáskanál (vagy néhány szem csokoládé) kakaópor
  • 1 filter borsmenta tea
Kategóriadesszert
Elkészítési idő10 perc
Nehézségi szintkönnyű

Elkészítés

 

A tejet forrald fel, hagyd ázni benne a mentateát 5 percig, majd keverd hozzá a kakaót. Ha nem szeretitek az édeset, keserű kakaót válasszatok és édesítsétek mézzel, ha azonban nem bánjátok a cukrot, választhatjátok az édesített kakaót. 

Exit mobile version