20 perces vacsora 3 hozzávalóból

nlc | 2013. Április 13.
Alig van időd, de valami virítós kaját tálalnál vacsorára? Ez pont jó lesz!

A sajt és a lekvár nem rossz páros, főleg akkor, ha a lekvárban lévő cukor a sülés közben kicsit karamellizálódik. Szőlőt vagy salátát szoktunk enni mellé, de magában se rossz. Akinek pedig nincs otthon baracklekvárja, az bármilyen piros, pikáns lekvárral próbálkozhat.

Hozzávalók:

• 1 nagyobb camembert (nem baj, ha nem puccos fajtát vesszük, olvasztva még a cipőtalp is jó)
• 1 csomag leveles tészta

• 2-3 evőkanál lekvár

• 1 tojás

 

Leveles tésztában sült camembert

Hozzávalók:

  • 1 db, kenéshez tojás
  • 1 csomag leveles tészta
  • 2-3 evőkanál (bármilyen pikánsabb, savanykásabb jó) lekvár
  • 1 db camembert
Kategóriavacsora
Elkészítési idő30 perc
Nehézségi szintkönnyű

Elkészítés

A tésztát kiterítjük és megkenjük a lekvárral, majd rátesszük a sajtot és becsomagoljuk. A tetejét megkenjük tojással, és 180-200 fokos sütőben pirosra sütjük. Melegen megesszük.

 

 

Exit mobile version