Grillezett őszibarack mascarponéval

czv | 2013. Augusztus 12.
Ebéd után vagyunk, gyomrunk pedig küldi a jelzéseket: desszertet akar! Mondjuk egy ilyen barackos csodával boldogan beérnénk.
 
 
 
 Grillezett őszibarack vanília fagyival
 

Grillezett őszibarack mascarponéval

Hozzávalók:

  • pár csepp olívaolaj
  • fél pohár porcukor
  • 200 g mascarpone
  • 1 teáskanál amaretto likőr
  • díszítéshez menta
  • 3 db nektarin
Kategóriadesszert
Elkészítési idő20 perc
Nehézségi szintkönnyű

Elkészítés

Vágd félbe a kopasz barackokat, szedd ki a magokat, 
majd a barack belsejét kend meg olívaolajjal, nehogy a grillrácshoz ragadjon!

Tedd az olajos gyümölcsöket a grillre!

Körülbelül 10 percen keresztül grillezd a gyümölcsöket!

Keverd össze a mascarponét a likőrrel és a cukorral, 
majd egy habnyomózsák segítségével nyomd a gyümölcsök tetejére! 
Mentával díszítsd!

 
 
 

 

 – Forrás: theoldhen.com –
 
 

Ezeket kóstoltad már?

Sajttorta az újvilágból: New York-i cheesecake
Kánikulai desszertek sütés nélkül
Karamelles grízhab mentás nektarinnal
Meggyes-citromos pisztáciaalagút

Exit mobile version