A rengeteg beérkezett, ötletes és valóban újragondolt receptben számos esetben köszöntek vissza az egészséges életmód, ezen belül is legfőképp a gluténmentes és cukormentes, vagy a paleotáplálkozás elvei. Emellett a zsűri számos olyan recepttel is találkozhatott, melyekben az adott fogás egyedi megvalósítása dominált, akár formavilágban, akár felhasznált alapanyagok tekintetében.
A beérkezett receptek közül a Tefal és az Nlcafé zsűrije az alábbi három receptet találta a legjobbnak, és a megadott témához legjobban illeszkedőnek:
1. helyezett, a 10 db-os Tefal Classy Chef nemesacél edényszett nyertese:
Tóth Ditta: Diós „pulykabeigli” spenótos burgonyapürével és házi vörösáfonya-lekvárral
2. helyezett, a 3 db-os Tefal Ceramic Control kerámiabevonatú edényszett nyertese:
Gerlachfalvy Réka: Fehérboros töltött szőlőlevél
3. helyezett, a 2 db-os Tefal Talent tapadásmentes edényszett nyertese:
Szabó Veronika: Marcipánnal töltött aszalt szilvás bejgli
Gratulálunk a nyerteseknek, és békés, boldog karácsonyt kívánunk!