Zöldséges palacsinta – gyors, egyszerű és finom

cafeblog/oroszlanfoz | 2014. Február 26.
Bloggerünk megosztott velünk egy szuper receptet, amihez csak néhány palacsinta, némi zöldség szükséges, és egy wok, amiben elkészíthetjük.

A zöldséges töltelék elkészítése:

Megolajozom a wokot, beledobom a magokat: koriander, római és normál köményt, most szárított csilipaprikát nem tettem bele, mert mindig meg akar fullasztani, azt szabadban szoktam elkövetni. Ezután fajtánként megpirítom a felhevített edényben a zöldségeket: hagymát, zöldhagymát és pórét.  Majd a kelkáposztacsíkok jönnek. Ezután a sárgarépa, zeller, karalábé meg fehérrépa együtt. Mindegyik fajtát kiszedem egy “gyűjtőedénybe”, ha megpirult. Végül ebben sózom, teszek hozzá őrölt borsot, kakukkfüvet meg amit gondolok. Összekeverem.

Hogyan tovább? Az oroszlán főz blogon megtalálod.

Exit mobile version