20 perces görög palacsinta – kihagyhatatlan!

cafeblog/rizsazzunk | 2014. Február 28.
A bazi nagy görög lagzi óta tudjuk, hogy minden jó a görögöktől származik, és minden, ami görög, csak tökéletes lehet. Valószínűleg erről a palacsintáról is pontosan ezt mondaná bármelyik görög. Döntsd el magad, íme bloggerünk receptje.

Előkészítés: 5 perc
Sütési idő: 15 perc

Hozzávalók

(18 – 20 darabhoz):
2 csésze liszt
fél tk. szódabikarbóna
fél tk. só
1 csapott tk. őrölt fahéj
2 ek. finomítatlan nádcukor
2 nagy tojás
1 csésze görög joghurt
1 csésze hideg víz
mazsola (opcionális)
1 ek. vaj + kevés olaj (hogy a vaj ne égjen meg)

A receptet keresd a Rizsázzunk blogon.

 

Exit mobile version