A hólabda nem csak télen jó – így készítsd!
A hólabda nem csak télen jó – így készítsd!
A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk.
Részletes leírás
Amire szükség lesz a hólabdához: idő és sok türelem – de megéri, mert a végeredmény nagyon finom! A többi hozzávalót pedig lejjebb találod. Jó sütést!
Hozzávalók:
Tészta:
• 30 dkg porcukor
• 8 ek forró víz
• 8 db tojás
• 25 dkg liszt
• 1 csomag sütőpor
• 2-3 ek kakaópor (attól függ mennyire szeretnéd kakaósra a piskótát)
Krém:
• 5 dl tej
• 5 ek liszt
• 20 dkg porcukor
• 25 dkg vaj
• + kókuszreszelék (esetleg olvasztott csoki a tetejére)
Hogyan készítsd el? A receptet a Masnis szuflé blogon találod.