5+1 kitűnő, bárányhúsból készült fogás a húsvéti asztalra

cafeblog/szilvasgombockonyhaja | 2014. Április 14.
Húsvétkor az ünnepi asztalra kerülő fogások alapanyagai közé tartozhat a bárányhús is. Ha nincs ötleted, mit készíts belőle, íme, egy kis segítség bloggerünktől!

Mivel a Szilvásgombóc konyhája háziasszonyaként szeretek kísérletezgetni, ezért jó pár ételt készítettem már ebből a finom húsféléből. Ezekből a receptekből gyűjtöttem össze egy csokorra valót, ízelítőül.

A receptekért kattints az étel nevére!

1. Báránytekercs, mandulás lila káposztával töltve

 

2. Báránycomb, parajos túróval töltve

 

3. Aszalt szilvával göngyölt báránycomb, vadrizzsel

 

4. Báránytekercs medvehagymás juhtúróval töltve, tejes puliszkával

 

5. Báránycombpörkölt, medvehagymás, házi juhtúrós rétessel

 

+1 A sor végére pedig, egy isteni finom, kapros-tejszínes bárányraguleves, nagy szemű babbal.

 

Exit mobile version