Kókusztekercs: liszt-, cukor- és tejmentesen

cafeblog/sutemenyeskert | 2014. Április 14.
Keksztekercset készíteni azért jó, mert nem nehéz, de finom lesz az eredmény. Ha a sima keksztekercs finom, milyen lehet a kókusztekercs? Külön jó pont, hogy liszt-, cukor- és tejmentesen is készítheted. Próbáld ki blogerünk receptjét!

Hozzávalók:

tészta:

10 deka kókuszreszelék

 15 dkg darált mandula

5-7 dkg eritrit

5-7 dkg kókuszzsír

2 dkg kakaópor

1 ek. valamilyen lekvár

1 ek. rum (vagy aroma)

töltelék:

7 dkg kókuszreszelék

5-6 dkg kókuszzsír

5 dkg eritrit

4 dkg (2 ek.) kókusztejszín

Hogyan készítsd el? Nézd meg a Süteményeskert blogon

 

Exit mobile version