A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk.
Részletes leírás
Hétvégén rendezték Budapesten a Leves és Főzelék Fesztivált. Sáfrányos sárgaborsóról, csilis vajbabról, gránátalmás karottáról és rafinált betétekről/feltétekről álmodtunk. Biztató volt a név, a beharangozó (számos egzotikus fogást ígértek) és az, hogy már másodszor került sor a programra. A vendégek többsége mégis csalódottan távozott a szűk kínálat, és a profilidegen portékák (klasszik fesztiválos sült csülkök, bőrövek, pálinka...) láttán. Nagy küzdelem árán azért belebotlottunk egy-két tányér levesbe, sőt egy darab főzelékfajtát is kiszúrtunk. Íme!
Hétvégén rendezték Budapesten a Leves és Főzelék Fesztivált. Sáfrányos sárgaborsóról, csilis vajbabról, gránátalmás karottáról és rafinált betétekről/feltétekről álmodtunk. Biztató volt a név, a beharangozó (számos egzotikus fogást ígértek) és az, hogy már másodszor került sor a programra. A vendégek többsége mégis csalódottan távozott a szűk kínálat, és a profilidegen portékák (klasszik fesztiválos sült csülkök, bőrövek, pálinka...) láttán. Nagy küzdelem árán azért belebotlottunk egy-két tányér levesbe, sőt egy darab főzelékfajtát is kiszúrtunk. Íme!