Szezonkezdő spárgás rizottó

cafeblog/hinyenc | 2014. Április 21.
Kezdd az idei spárgaszezont egy egyszerű, de nagyszerű étellel: készíts spárgás rizottót. Bloggerünk segít, hogyan.

Hozzávalók

• 1 bögre arborio rizs (rizottó rizs)
• 1 üveg fehérbor (ha valaki nem vágyna a piás rizottóra, akkor egy pohár fehérbor és kb. 3-4dl alaplé)
• 1 csomag zöld spárga (mert jobban mutat a fehér rizsben)
• 4 dkg vaj
• 3 ek olívaolaj
• 1 fej vöröshagyma
• 1 gerezd fokhagyma
• 1 marék parmezán
• 1 csipetnyi sáfrány (vagy sáfrányos szeklice)
• frissen őrölt bors
• só

Az elkészítés menetét a Hétköznapi Ínyenc blogon találod.

Exit mobile version