A paníron túl: illatos karaj borskéregben

cafeblog/HahoPihe | 2014. Június 25.
Általában csirkefogyasztók vagyunk. Így ha karaj kerül a kezünk közé, az 90 százalékban mindig rántott húsként végzi, mert Férj azt "követeli". Most nem hagytam időt senkinek a gondolkodásra, egyben sült karajt szerettem volna, és el is készítettem – írja bloggerünk. Kövesd te is a példáját!

Finom mustármagos borskéregben, rozmaringgal és fokhagymával megdobálva. Nagyon fincsi lett, első nap hasábbal, salátával ettük, másnaptól, apró kockákra vágva, már nem a saláta mellé kerül, hanem bele.

 Hozzávalók
1 kg karaj
1 ek. méz
1 ek. olíva olaj
2 ek. mustár
3 tk. só

1 ek. mustármag
1 ek. zöld bors
1 ek. tarka bors

rozmaring
fokhagyma
kevés olívaolaj, víz

Az elkészítésről a HahóPihe blogon olvashatsz!

Exit mobile version