A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk.
Részletes leírás
A vasárnapi ebédből maradt a hűtőben egy szál kolbász, amit ma a vacsorához fel is használhatok. A kolbászos-juhtúrós melegszendvicsért úgyis oda meg vissza van a család apraja-nagyja. Ráadásul percek alatt kész van.
Juhtúrós-kolbászos melegszendvics
Hozzávalók:
1 tojás
1 paradicsom (szeletekre vágva)
pár szelet kenyér
8 dkg kolbász
15 dkg juhtúró
Elkészítése:
Az apróra vágott kolbászt összekeverjük a juhtúróval és a felvert tojással, majd a masszát a kenyerekre kenjünk, a tetejükre paradicsomszeletet fektetünk, és betoljuk őket a sütőbe néhány percre. Friss paradicsommal, paprikával kínáljuk.