A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk.
Részletes leírás
A világ legegyszerűbb és valószínűleg nem a legegészségesebb vacsorájával rukkolunk ma elő. Ám a könnyűsége péntek este veri az egészséget, mivel tényleg csak tíz perc az elkészítése, a többit már a sütő intézi.
Virslinyalóka
Hozzávalók:
1 db tojássárgája
ízlés szerint mustár
1 csomag leveles tészta
10 db (félbevágott) virsli
Elkészítés:
A leveles tésztát kinyújtjuk, vékonyan megkenjük mustárral, majd csíkokra vágjuk és körbetekerjük a csíkokkal a virsliket. Tojással megkenjük, majd 200 fokos sütőben pirosra sütjük. Óvatosan beleszúrjuk a hurkapálcákat a tekercsekbe.