Mit főzzek ma vacsira? Mozzarellásat!

nlc | 2014. Augusztus 28.
Könnyű, igazi nyáridéző, olaszos hangulatú vacsora, amivel egy kicsit még újra nyaralhatunk a nyár utolsó napjain.

Fűszeres tejfölben pácolt mozzarella sajt

Hozzávalók 4 fő részére:

Elkészítése:

A tejfölbe reszelt citromhéjat, a citrom levét és egy csipet majoránnát teszünk, majd sóval, borssal ízesítjük. A mozzarellákat a szokásos módon felkarikázzuk, majd egy tálban a tejföllel rétegezzük, és néhány órára a hűtőbe tesszük, hogy az ízek összeérjenek. Tálaláskor a salátát megcsurgatjuk olívával és balzsamecettel, rózsaborssal és egy csipet sóval megszórjuk, majd a pácolt mozzarellákat ízlésesen kitálaljuk, és tejföllel meglocsoljuk.

Exit mobile version