Így készül a huncutkodós keksz

cafeblog/bopci | 2014. Szeptember 09.
Mert a legtöbb nőnek időnként igenis eszébe villan, hogy ő tulajdonképpen egy boszorkányos nőszemély volna eredetileg, és létezik az afrodiziákumkotyvasztó énje is. Bár jó mélyen eltemetve, de létezik.

Muszáj rávenni így-úgy apát a rosszalkodásra. Főleg, ha hazaér az elkövetkezendő pár napon belül. Na jó, nem pár nap, de apa hullafáradt, dolgozik megállás nélkül, és mint pasinak nem tesz neki túl jót, hogy folyamatosan fáradt, a gőzt se tudja leengedni, egyszóval ez egy kifejezetten “Huncutkodni akarok!”-keksz. Mert ugye apa szereti a marcipánt – ami mandulából és porcukorból készül eredetileg, és tulajdonképpen a mandulaolaj fogja össze –, anya meg tudja, hogy a fahéjat elég régóta használják mint afrodiziákumot. A csoki – kakaóbab – pedig boldogsághormont termel, szóval ha van huncutkodás is, boldogság is, akkor nincs több kérdésem.

Hozzávalók:

Az elkészítésről a Bopci blogon olvashatsz!

Exit mobile version