Mit főzzek ma vacsira? Lazacot!

nlc | 2014. Szeptember 20.
Olvastam egy cikket, hogy miért jó nekünk, ha lazacot eszünk, lehetőleg lazaccal. Mi mást is kívánhattam volna ma, mint lazacot. Most pont áfonyával.

Áfonyás lazac

Hozzávalók:

Elkészítése:

Melegítsd elő a sütőt. A lazacot szórd meg a fűszerekkel: sóval, borssal, kakukkfűvel. A póréhagymát karikázd fel, szórd a tálba, és fektesd rá a lazacszeleteket. A leveskockát oldd fel a meleg vízzel, majd csurgasd bele a főzőtejszínt, dobd bele az áfonyát, és locsold a lazacszeletekre. Alufóliával vagy a jénai tál tetejével letakarva süsd 20 percig. Köretnek fűszeres tepsis burgonya vagy mazsolás-currys rizs ajánlott.

Exit mobile version