Egyedi táblás csoki: a tökéletes gasztroajándék

cafeblog/noraszkitchen | 2014. December 06.
Életem első saját táblás csokiját én is ajándékba készítettem el, aztán szóltam a Mikulásnak, hogy juttassa el a címzettnek. Mivel első próbálkozás volt, ezért nem bonyolítottam túl a dolgot: mogyorós áfonyás csokoládét készítettem. Tökéletes gasztroajándék lehet, hiszen ki ne szeretné az édességet!

A töltelék és a csomagolás pedig már csak rajtunk múlik. Én biztos, hogy kipróbálom valamilyen krémes töltelékkel is (az eredményt majd megmutatom itt is!). Az eredeti receptet a Csak a Puffin blogon találjátok (számos isteni csokivariánssal egyetemben).

Hozzávalók:
– 1 csokoládéöntő forma – igen remek kis alkalmatosság, és rengeteg webshopról beszerezhető elérhető áron – én itt vettem
– 100 g ét -, tej- vagy fehér csoki
– bármilyen olajos mag vagy aszalvány, esetleg fűszer

Az elkészítés lépéseiért kattints a Norasz Kitchen blogra!

Exit mobile version