Gyors vacsora: olajbogyós fűszervajjal töltött bagett

nlc | 2015. Február 05.
A gyorsaság és egyszerűség megtestesítője ez a recept, amit tényleg csupán tíz perc elkészíteni. Cserébe egy egyszerű szendvics helyett különleges melegszendvics lesz a vacsoránk.

Olajbogyós fűszervajjal töltött bagett

Hozzávalók 2 főre:

Összekeverjük a puha vajat a kimagozott, apróra vágott olajbogyóval, az átpréselt vagy apróra vágott fokhagymával és az oregánóval. Elfelezzük a bagettet úgy, hogy a másik fele még egyben maradjon, majd beletöltjük az olívás-vajas krémet. Fóliába tekerjük, majd 180 C fokra előmelegített sütőben körülbelül 10 percig sütjük. Ezután kivesszük a fóliából, és megpirítjuk a tetejét.

Exit mobile version