Recept: frissítő házi szilvalé levendulával

cafeblog/160gramm | 2015. Szeptember 02.
Ha frissítő italt emlegetünk, rajtam kívül szinte mindenkinek egy jó citromos limonádé jut eszébe. Nem is gondolunk arra, hogy a szilva fanyar íze épp olyan üdítő lehet.

A forró nyárnak vége, de a vénasszonyok nyara tartogat még számunkra olyan napokat, amikor jól fog esni ez az egyszerűen elkészíthető szilvás ital.

A szilvalé elkészítése:

A szilvát összeturmixolom, hozzákeverem a levendulát, majd jégkockatartóba öntöm és fagyasztóba teszem. Amikor megfagyott, pohárba rakom a jégszilvákat, felöntöm vízzel, jól elkeverem és már kész is.

Tipp: Ha nincs levendulád, próbáld ki friss vagy fagyasztott mentával.

A folytatásért kattints a 160 gramm cafeblogra!

Exit mobile version