Vacsoratipp szarvasgomba-imádóknak

cafeblog/pinkdust | 2015. Szeptember 14.
Nem ezek lettek életem legjobb ételfotói, de a vacsora finom lett, és szeretném veled megosztani, hogyan készítheted el. Ez most nem glutén- és laktózmentes, de lehet ügyeskedni helyettesítésekkel.

Nem magamnak készítettem, ezért alakult így. Ha valami különlegesre vágysz, de nem szeretnél nagy főzést rendezni, ráadásul diétás, mégis laktató vacsorát szeretnél készíteni, akkor olvass tovább.

Elkészítés

Igazán itt most az lesz érdekes, hogy a paradicsomot mivel töltöttem meg. A tejfölbe ugyanis egy negyed uborkát daraboltam, és vegetával valamint fokhagymás fűszerkeverékkel, sóval, borssal ízesítettem, csak így, egyszerűen. A töltött paradicsom az egyik legfinomabb hideg előétel szerintem, most a vacsora részeként készült.

A folytatásért kattints a Pinkdust caféblogra!

Exit mobile version