Így készíts tökéletes forró csokoládét!

cafeblog/meddovagyok | 2015. Szeptember 21.
Őszintén be kell vallanom, hogy valami megmagyarázhatatlan mély vonzalom kapcsol össze a csokoládéval és a kakaóval. Nem a cukros tejcsokival, hanem a minél feketébb, natúrabb csokoládéval, és már az illatát is gyönyörűségesnek érzem.

Bár az utóbbi időben minimálisra csökkentettem az ilyesmi bevitelét, például amikor elkezdek menstruálni, olyan elemi vágy tör rám iránta, ami megfékezhetetlen, no meg a létezéshez is szükségem van valami hasonló energiabombára, ugyanis anélkül nem nagyon tudom felvenni a kesztyűt egy nehéz naphoz.

Szóval ott van rajongásom tárgya, a csokoládé… De hogyan készíthetünk belőle otthon valami finom, meleg italt?

A receptért és a folytatásért kattints a Meddő vagyok caféblogra!

Exit mobile version