Harcsapaprikás túrós csuszával – amikor a férfi főz

cafeblog/varazslatfakanallal | 2015. Október 01.
Az éttermek konyháit általában férfi szakácsok vezetik, ennek ellenére otthon a konyhában mégis kevés férfi főz. Pedig az igazi férfi feltalálja magát, mert a tudása tovább terjed, mint a tojásrántotta.

Nem feltétlenül félévente egyszer főz, hanem többször, és azért, mert szeret. Igaz, akkor gondosan választ receptet, körültekintéssel vásárolja meg az alapanyagokat. A teremtés koronájának célja, hogy a konyhaművészetét megcsillogtatva finom étel kerüljön az asztalra. Nemcsak a filmekben láttam eddig ilyet, hanem erre élő példa az édesapám, aki imád főzni, de nem ám csak bográcsban az udvaron.

Jöjjön hát az ő zseniális harcsapaprikás-receptje! Mellette én csak kukta voltam, figyeltem és kóstoltam! Ne feledjük, hogy az otthon tanult sütés-főzés az, amit magunkkal viszünk, bárhová is megyünk a világban!

A receptért és a folytatásért kattints a Varázslat fakanállal caféblogra!

Exit mobile version