Így készül az agy formájú süti halloweenra – fotók

nlc | 2015. Október 13.
Hogyan dobhatnánk fel még jobban egy halloweeni partit? Hát isteni sütikkel, amik iszonyúan gusztustalanul néznek ki. Ilyen ez a vörösbársony-torta is, agynak álcázva.

Yolanda Gampp 18 éves kora óta foglalkozik megszállottan a süteményekkel. És nemcsak megsüti őket, de nagy figyelmet fordít a dekorációra is. A különlegesen elkészített díszítések mindig is a gyengéi voltak.

Nyami: véres agy!

A közelgő halloweenra pedig egy egyedi torta elkészítését osztja meg velünk lépésről lépésre. A vérben tocsogó agy ötletét a The Walking Dead című sorozat ihlette.

1. A vörösbársony-tortát agy alakúra faragjuk
2. A tésztát meglocsoljuk sima cukorsziruppal, így nem szárad majd ki
3. A fehér fondant-masszából kis kukacokat gyártunk, és a tésztára tekergetjük, mintha agyvelő lenne
4. Az elkészült agyat alaposan kenjük be mag nélküli málnalekvárral. Minden kis zugba jusson lekvár!
5. Pluszpont, ha valaki kézzel eszi a tortát. A zombik ugyanis nem túl ügyesen használják a villát.
 
 
Exit mobile version