Így készül a stresszoldó Mont Blanc minipite

cafeblog/bonniekonyhaja | 2015. Október 30.
Az internetet böngészve találtam rá a Mont Blanc nevű desszertre, ami a Wikipédia szerint többek között Magyarországon is közkedvelt édesség, itthon a gesztenyepüré névre hallgat. Átgondoltam a receptet, és megalkottam a Mont Blanc pitét.

Alul kakaós omlós pitetészta, benne habos gesztenyekrém, a tetején pedig roppanós habcsók csokoládéval csurgatva. Egy stresszes és fárasztó nap után sütöttem meg ezt a pitét, és az elkészítés minden perce pihentető volt, és mikor ettük, addigra már nem is emlékeztem, hogy milyen napon vagyok túl. Ahogy az Írástól lélekig blog írója, Anna is jól megfogalmazza, az egyik legjobb stresszoldó egy kis sürgés-forgás a konyhában.

Ezzel maximálisan egyet tudok érteni. A posztban még további stresszoldási módszereket is ajánl, érdemes elolvasni a süti elfogyasztása mellett.

A receptért kattints a Bonnie konyhája caféblogra!

Exit mobile version