A legjobb teák otthonról

cafeblog/meddovagyok | 2015. November 02.
Nincs is jobb a hideg őszi estéken, mint egy bögre jó, forró tea. Ezeket nemcsak vehetjük, de otthon is előállíthatjuk.

Ízlésünk, tetszésünk szerint szárított füvekből, fűszerekből és friss gyümölcsökből készülnek a teák.

1. Citromfű-levendula:
Sokáig kísérleteztem a tökéletes aránnyal, ugyanis ott volt a citromfű, ami önmagában finom, de kissé jellegtelen, illetve a levendula, aminek fantasztikus illata és aromája van, de ha otthon készítettem teát vagy bármi mást, akkor az rendszerint ihatatlanul keserű volt. Ez a kombináció nyugtató, fájdalomcsillapító hatású, tehát segíthet akkor is, ha menstruációs görcsöktől szenvedünk, ha stresszes időszakunk van, de este, lefekvés előtt is.

Jelentem, megtaláltam a tökéletes arányt, ami édesítő nélkül is nagyszerű!

Hozzávalók:
• 0,5 l forralt víz
• 2 kanál szárított citromfű
• 1 kanál szárított levendula

A folytatásért kattints a Meddő vagyok caféblogra!

  • Címkék:
  • tea
Exit mobile version