Cukormentes, háromkrémes rózsatorta

cafeblog/igazanedeselet | 2015. December 02.
Édesanyám szülinapjára készült ez a torta. Én kifejezetten a kézügyetlenségemről vagyok híres, ha ilyen kézművesdolgokról van szó. Hála az égnek, ez a fajta díszítés egyáltalán nem nehéz, sőőőt. Majdnem hogy egyszerűbb, mint egy teljesen sima felületet kenni egy tortára.

A torta piskótája diétás és habkönnyű. Nem is lehet megmondani róla, hogy ezt bátran lehet enni, mert megszólalásig hasonló az állaga és az íze, mint a sima piskótának. A különbség talán annyi, hogy a lenmagliszttől kissé diós íz (tényleg csak egy leheletnyi) lesz benne, ami viszont nagyon is illik a piskótához! 

A krémek hozzáadott cukrot szintén nem tartalmaznak (ami alapból van az étcsokoládéban és a krémalapban, nyilván annyi azért van benne, csupán összesen pár grammokról beszélünk – ez kárt nem fog tenni bennünk).

A folytatásért kattints az Igazán édes élet caféblogra!

Mutatunk még néhány tortareceptet:

Exit mobile version