Gasztro

Isteni Bounty-torta

Szülinapra készítettem ezt a tortát. Tudjátok, hogy nem bírom megállni, hogy ne variáljak rajta valamit, pedig most nem terveztem, dehát a sors közbe szólt ugyebár, és kevés lett a kókuszreszelék, így a tésztájába ahelyett zabkorpa került.

Ez a kis csínytevés senkinek nem tűnt fel, mert a krém brutálisan kókuszos, a piskótában meg amúgy is a kakaó dominál inkább, és a dió. Utóbbi az eredeti recept szerint mandula, de hát ha egyszer végre van új dió, sőt még a tavalyiból is volt, akkor minek költsünk mandulára… Tök mindegy, melyiket teszitek bele, lehet akár mogyoró is, ha az van kéznél, vagy lehet mind a 15 dkg szárazanyag kókuszreszelék, amihez kedvetek van.

Isteni bounty torta

A receptért kattints a Pálmafa project caféblogra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top