Ennél finomabb ropogtatni valót keresve sem találsz.
Ami kell hozzá: 60 g pisztácia, 60 g aszalt áfonya, 1 csomag vajas keksz, 2 teáskanál kókuszzsír, csipet tengeri só, 350 g fehér csokoládé.
Egy sütőtepsiben helyezzük el szabályosan a kekszeket!
Mérjük ki a pisztáciát és az áfonyát!
A csokit törjük össze, adjuk hozzá a kókuszzsírt, és olvasszuk fel a mikróban, majd öntsük rá a kekszre! Simítsuk el, hogy egységes legyen a csokiréteg, végül szórjuk meg a pisztáciával, az áfonyával és egy kevéske sóval! Tegyük hűtőbe!
forrás: lovelylittlekitchen
Még több csokoládés recept az NLCafén!
- Alkoholos forró csoki, szigorúan felnőtteknek – recept
- Csupa csoki: gyömbéres csokiterrine
- Narancsos-csokis bejgli ínyenceknek